Trimurti: Pasmerkti sėkmei

Puslapis po puslapio, manau, daugelis pradėjo suprasti, kad Galia – tai gyventi galint susikurti gerą gyvenimą, o ji susideda iš pagrindinio patiekalo – Laisvės. Laisvė nuo proto sąlygotumų – tai valdyti proto sudedamąsias. Pradedama suprasti, kad laisvas ir galingas žmogus šioje subjektyvios gyvenimo realybės sistemoje turi būti lanksčiausiu elementu. Lanksčiausias elementas valdo sistemą. O tas, kuris sako: Aš toks jau esu, ir man tai nepriimtina, retai kada yra laimingas, sėkmingas ir sveikas. Kaip jau logiškai išsiaiškinome, nėra jokios stabilios savasties. Tikrąjį Aš geriausiai apibūdina sąvokos kaip Viskuo Besidžiaugiantis, Visą Džiuginantis. Ir pasakymai, kad AŠ ESU TOKS ir nesiruošiu keistis dažniausiai yra tiesiog užstrigęs Ego ir puikybe pridengtas silpnumas bei nelaimingumas.

Saviugdos knyga, kuria patikėjau. Su daug praktinių užduočių, kurias būtina atlikti raštu. Būtent dėl to vedu Rašymo terapijos užsiėmimus – kai paprašai žmogaus pagalvoti ir/ar pasakyti, tokių įžvalgų, kokios ateina paprašius užrašyti, nesulauksi.

Daug stiprios psichologijos – nors man, kaip šios srities specialistei, nemaža dalis informacijos ir praktikos buvo žinoma, pravartu buvo prisiminti ir įtvirtinti žinias. Žinoma, tos praktinės užduotys reikalauja pakankamai aukšto sąmoningumo, todėl kai kam be asmeninio vedimo gali nepavykti prisikasti iki jų gylio, bet kai kam jos yra vidinių lobių šaltinis.

Knyga, labai naudinga tik tada, kai stipriai dirbi su savimi – vien perskaičius sėkmingo gyvenimo recepto nesužinosi.

Mano vertinimas – dešimtbalėje skalėje: 8.

Facebook komentarai
Kokia tavo reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Pasidalykite savo mintimis