Dviejų ingredientų sausainiai
Jei esi iš tų žmonių, kurie pavargsta vien skaitydami per visą puslapį besidriekiančius receptus, ką jau bekalbėti apie ėjimą į parduotuvę, visko surankiojimą, o paskui gaminimą kas sekundę žvilgčiojant į receptą, prašom Tau sausainiai iš dviejų ingredientų:
Kitas variantas:
Subalansuota veganams, skanu kiekvienam!
Facebook komentarai
7 Comments
Join the discussion and tell us your opinion.
O kiek laiko kepti?
O avižos kažkaip apdirbtos ar ten kokie nors instant dripsniai?
Antras variantas su linų sėmenimis?
Įkaitintoje orkaitėje (apie 180°) kepiau pusvalandį, avižos paprastos, ne greito paruošimo ir niekaip neapdirbtos, taip, su linų sėmenimis.
Super. Kaip tik man. Nes kai pamatau ilgą produktų sąrašą ir eigą (atskirti, plakti iki…, šaldyti…), tai pabėgu 🙂
Taip, taip, pažįstama 🙂 Tiesa, jei gaminant šiuos sausainius po ranka pasitaiko kokių riešutų, razinų ar kokosų drožlių, irgi galima įmesti, tik jau nebebus dviejų ingredientų patiekalas.
Oj kaip gardžiai atrodo. Tik kilo klausimas – vienam bananui kiek maždaug reikia antro ingridiento? 🙂
Maždaug pusės stiklinės, bet bananas bananui nelygus, taip kad reikia žiūrėti pagal masės tirštumą, kad normaliai galima būtų suformuoti apvalius sausainėlius, dedant šaukštu.
Ačiū, skamba puikiai!