Dviejų ingredientų sausainiai

Jei esi iš tų žmonių, kurie pavargsta vien skaitydami per visą puslapį besidriekiančius receptus, ką jau bekalbėti apie ėjimą į parduotuvę, visko surankiojimą, o paskui gaminimą kas sekundę žvilgčiojant į receptą, prašom Tau sausainiai iš dviejų ingredientų:

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Kitas variantas:

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Dviejų ingredientų sausainiai

Subalansuota veganams, skanu kiekvienam!

Facebook komentarai

7 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Jonas
2013 08 22 at 11:27

O kiek laiko kepti?
O avižos kažkaip apdirbtos ar ten kokie nors instant dripsniai?
Antras variantas su linų sėmenimis?

PinkCity
2013 08 22 at 11:33

Įkaitintoje orkaitėje (apie 180°) kepiau pusvalandį, avižos paprastos, ne greito paruošimo ir niekaip neapdirbtos, taip, su linų sėmenimis.

Salomėja
2013 08 22 at 11:50

Super. Kaip tik man. Nes kai pamatau ilgą produktų sąrašą ir eigą (atskirti, plakti iki…, šaldyti…), tai pabėgu 🙂

PinkCity
2013 08 22 at 11:58

Taip, taip, pažįstama 🙂 Tiesa, jei gaminant šiuos sausainius po ranka pasitaiko kokių riešutų, razinų ar kokosų drožlių, irgi galima įmesti, tik jau nebebus dviejų ingredientų patiekalas.

Jurgita
2013 08 22 at 21:45

Oj kaip gardžiai atrodo. Tik kilo klausimas – vienam bananui kiek maždaug reikia antro ingridiento? 🙂

PinkCity
2013 08 23 at 8:59

Maždaug pusės stiklinės, bet bananas bananui nelygus, taip kad reikia žiūrėti pagal masės tirštumą, kad normaliai galima būtų suformuoti apvalius sausainėlius, dedant šaukštu.

Miglė
2013 08 25 at 9:41

Ačiū, skamba puikiai!

Leave a reply